Dataminimering

Hvor længe gemmer I data?

I samarbejde med Data & More kan vores ’Data Compliance Toolbox’ giver Jer mulighed for på en nem og automatisk måde at identificere personlige og følsomme data i alle mulige datakilder.

Vi definerer specifikke datapolitikker og regler for hvordan I må håndtere de ikke-kompatible data. Vi identificerer vigtige dokumenttyper (fx finansierings oplysninger, skattemapper, lønsedler, jobansøgning, rejsedokumenter), som I håndterer i Jeres databehandlinger og organisation.

Vi overvåger hvorvidt I overholder GDPR-lovgivningen på tværs af Jeres datakilder som; mails, vedhæftede filer, mapper, laptops, SharePoint, Intranet og andre data, hvor end I opbevarer Jeres data.

Hvad mon i har glemt over årene?

Oprydning i data

Der er ingen grund til at starte et kæmpe oprydningsprojekt og bede Jeres medarbejdere om at gå igennem mange års indsamlede dokumenter, mails og vedhæftede filer. Toolbox håndterer jobbet uden at forstyrre Jeres daglige rutiner, mere effektivt og med bedre resultat. Toolbox’en overvåge dataene og holde Jer opdateret på hvilke data der skal håndteres.

Processen er at vi forbinder jeres datakilder direkte til grænsefladen, Compliance Toolbox’en laver analyser, og I får et første indtryk af, hvilke persondata I har og hvor de er placeret.

Slide

Dokument klasser i risiko

Alle konti

CPR

Skatte-
oplysninger

#GDPR overblik

#Risiko profil

Medicin

Sygdomme

Lån og gæld

Passwords

Rul til toppen